Untukmu Teman

Standard

Ep

I know you since primary school lagi. Sama sekulah jua tani tu sampai ke SMSA. Eventhough masa dulu2 tani inda rapat but i know you are a good friend though. And then tani become close masa form 5 repeat kan? And sampai anilah.. And actually, i would like to say Ep, you are adorableeee~ nda sia – sia ko jadi close friend ku and ko ani yg paling baik ni pasal ko selalu KANGEN sama kami..hehe.. thank you GORGEOUS! ;p

 

Deera

And you, i know you masa pre-u.. At first inda kenal rapat and yet we’re quite close..Hmmmm,you are a nice friend to chat with, I doubt that.. And then, ko ni kawanku yg paling sng dibawa beibunlah, jan nda galat eyyy. Tapikan aku sukalah becerita sama ko ni pasal ko ni suka ketawa bahh.haha.. sekali, kalau time jalan sama Ep, mesti ko pun ada pasal ko inda buleh ditinggalkan bahhh ;p And thank you dear Deer~πŸ˜‰

 

Saharul

Aku kenal ko masa kami repeat pasal kami masuk class kamu.. Lau dulu – dulu, ko ani suka minta gula – gulaku. First aku liat ko anikan, marung saja muamu sampai ku gelar ayam belanda. Tp kan kalau ko senyum, mcm ada evil smile wah arah muamu tu.hoho. Now, hilang sdh ayam belanda because you are OPPA! Tp kan,aku selalu speechless lau jumpa ko, nda ku tau tu kenapa. Mls ku kan mencari tau.Thank you Oppa yg suweet~HAHAA! Β (^_^’’)

 

Amir

Kalau time masa kami masuk class kamu dulu, ko ani inda berapa ku kenal ni pasal mcm pendiam usulmu tp sebenarnya inda.. I guess aku biasa sama ko pasal ko pun selalu lepak sama Ep kan dulu? Then, ko jua tukang remind aku birthday si Sharul pasal aku selalu lupa.hahahh.. Tp seriously, ko ani yg PALING kuat belawak yg inda cali tp buat urg ketawa jua. HAHA! Lapas atu,kuat menyaya urg mcm apa! Tengkiu pelawakkkk!! ;p

 

 

A Friend That Is Unique

A friend that is unique

A friend that is one of a kind

A friend that is perfect

A type of friend who is hard to find

A friend that is sweet

A friend that is perpetually fair

A friend that you know

Will always be there

A friend with an amazing spirit

A friend with a striking heart

A friend that is trustworthy

A friend that is smart

A friend that assuages your pain

A friend that can dry your tears

A friend with unrestricted love

A friend that can alleviate your fears

The friend that is perfect

The one that you are shocked to find

That they are the one

That left you behind

From Me to You

Miah SH